ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΜΕΝΟΥ

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΡΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού ο οποίος για πρώτη φορά μετά από δύο εβδομάδες εξήλθε από την οικία
του, πραγματοποιήθηκε στο προεδρικό μέγαρο η ορκωμοσία ακόμη τριών υπουργών. Του υπουργού οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, του υφυπουργού Επικρατείας – κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου αλλά και του υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για θέματα απόδημου ελληνισμού, Κώστα Τσιάρα.

Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ευδιάθετος και συνομίλησε με τους δημοσιογράφους οι οποίοι του ευχήθηκαν περαστικά. Μάλιστα ζήτησε να χαμηλώσει ο φωτισμός στην αίθουσα του προεδρικού μεγάρου. Αμέσως μετά το πέρας της ορκωμοσίας και τις καθιερωμένες φωτογραφίες ο πρωθυπουργός με το αυτοκίνητό του μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου όπου στη 1 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τους επικεφαλής της τρόικα. Την Παρασκευή το απόγευμα ο κ. Σαμαράς θα ορκιστεί μαζί με άλλους βουλευτές που δεν ήταν παρόντες στην τελετή ορκωμοσίας της βουλής και αμέσως μετά θα ανοίξει με την ομιλία του την τριήμερη διαδικασία για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, η οποία θα ολοκληρωθεί την Κυριακή το βράδυ με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης. Από τις εντολές που του έχει δώσει ο θεράπων ιατρός του, θα εξαρτηθεί ο χρόνος που θα είναι παρών στη διαδικασία το Σαββατοκύριακο.
ΠΗΓΗ:Real.gr